De 7 Essentiële Levensgebieden vóór de Reset

 

 Samenvatting hoofdstuk 2

- Hoe goudsmeden banken werden en door middel van  criminele activiteiten, als “fractioneel bankieren” en rente, zich ten koste van de mensheid verrijkte.


- Hoe we afhankelijk zijn geworden van het geldsysteem, dat in alle facetten van het leven een belangrijke rol speelt en ons dus volledig in de greep heeft.


- Hoe ons voedsel door regelgeving, prijs manipulatie, genetische manipulatie, langere toeleveringsketens en bewerkt voedsel een instrument werd om ons te vergiftigen waarmee onze fysieke en mentale gezondheid onder druk kwam te staan.


- Hoe gezondheidszorg niet meer primair preventief op gezondheid was gefocust, maar op de bestrijding van de symptomen met nog meer ziekmakende drugs.
- Aankomende artsen  studeren “medicijnen” in plaats van gezondheidszorg.

- Hoe door vele vormen van entertainment, zoals de muziekindustrie, filmindustrie, video’s, sportevenementen,  game-industrie en sociale media, ons kortstondig verslavend plezier moeten brengen.

- Hoe ons, door allerlei religies met een verknipte vorm van de waarheid, de echte spiritualiteit onthouden werd.

- Hoe wetenschap corrupt werd in onze universiteiten en daardoor ook onderwijs slechts tot doel heeft gekregen slaafse gehoorzame burgers voort te brengen.

- Hoe de grootste creatieve seksuele kracht in het universum ingezet werd om ons te verslaven en ons tevens in een identiteitscrisis te brengen.